2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hivatalos: itt az új KITT!

Néhány hónap múlva mutatják be az új Knight Rider filmet, a főszereplő autót azonban már most leleplezte az NBC csatorna. Firebird helyett Mustangot kap a film főhőse és a képeket elnézve ez egyáltalán nem volt rossz választás.
2007. december 14. péntek 10:53 - Hírextra
Az amerikai NBC csatorna hivatalosan is bemutatta vadonatúj, kétórás Knight Rider mozifilmjének főszereplőjét, az új KITT-et. Az új szuperautó a Ford Mustang jelenlegi csúcsmodellje, az igen hosszú nevű 2008-as Shelby GT500KR. A kocsi kitűnő választás a szerephez, hiszen a modell nevében szereplő rövidítés jelentése King of the Road (utak királya). Az autó 5,4 literes kompresszoros V8-asa egyébként 540 lóerőt és 690 Nm-t teljesít, és meglehetősen látványos darab: a felnik óriásiak, a hátsó szárny hatalmas, és nem maradhatott el a sorozat védjegyének számító, a kocsi orrán végigfutó vörös fénycsík sem. Az autó belsejében is nagy változások történtek, és az előd '80-as években divatosnak számító áttekinthetetlen gombrengetege helyett a Mustang műszerfalának tervezői a letisztult minimalista stílust preferálták. Egészen pontosan egyébként három kocsit lepleztek le: az alapautón kívűl külön építettek egy változatot a nagy sebességű SPM-fokozat számára is, és egy különleges modellt a sofőr nélküli jelenetekhez.

A filmet 2008 februárjában mutatják be, és egy rövid jelenet erejéig felbukkan benne maga David Hasselhoff is, aki természetesen Michael Knightot alakítja.

Forrás: A5.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását