2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Buszbaleset újabb áldozatokkal

Négyen vannak még kórházban azok közül, akik reggel az M5-ös autópályán árokba borult buszon utaztak. Közben a sérültek száma tízre emelkedett, egy nőről ugyanis csak később derült ki, hogy belső sérülése lehet.
2007. december 14. péntek 15:15 - Hírextra
A reggeli buszbaleset után hét embert vittek a mentők a szegedi kórházba, közülük délutánra már csak négyet tartottak bent. Egy embernek súlyos mellkassérülése miatt kell még bent maradnia, három embert pedig könnyebb sérülésekkel egyelőre a kórház traumatológiai osztályán ápolnak - tudta meg a Független Hírügynökség az intézmény ügyeletes orvosától. A többieknek már elengedték az orvosok.

Közben az is kiderült, hogy nem 9, hanem 10 sérültje van a balesetnek. Egy nő ugyanis, akit a történteket épségben megúszó utasokkal együtt vittek Balástyára, csak ott szólt az orvosnak, hogy fáj a hasa. A doktor mentőt hívott hozzá, mert elképzelhető, hogy megsérült a lépe, vagy eltört a bordája. A nőt még egyelőre vizsgálják.

Az M5-ös balástyai lehajtójánál, reggel árokba borult buszon 48-an voltak. A román jármű Olaszországból szállított haza vendégmunkásokat, de az utasok között voltak turisták is. A történteket sérülés nélkül megúszó utasokat Balástyára, a helyi művelődési házba szállították, ahol katasztrófavédelem munkatársai pokrócokat és meleg teát adtak a bajba jutottaknak. Az itt rekedt utasokért Nagyváradról érkezik mentesítő járat.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását