2024. május 19. - Ivó, Milán

Lemondott a hivatal vezetője

Lemondott posztjáról Tömböly Tamás, a Vas Megyei Közigazgatási Hivatal vezetője - tájékoztatta csütörtökön az MTI-t Németh Éva, a Nyugat-dunántúli Regionális Közigazgatási Hivatal vezetője.
2007. december 13. csütörtök 11:10 - Hírextra

"A hivatalvezető jogviszonyát közös megegyezéssel december hetedikén szüntettük meg" - mondta.
Németh Éva elmondta azt is: a közigazgatási hivatal vezetőjének lemondása összefüggésbe hozható azzal, hogy Tömböly Tamás ellen a Győri Városi Ügyészség vádat emelt garázdaság vétségének elkövetése miatt és pénzbírság kiszabását kérte vele szemben. Az ügyet a Győri Városi Bíróságon tárgyalják majd, s ha a bíróság úgy látja jónak, a vádbeli cselekmény akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

"Hivatalosan ugyan nem értesültem a vádemelésről, de Tömböly Tamás személyesen elmondta nekem a történteket, melyből levonva a szükséges tanulságokat, a lemondás mellett döntött" - mondta Németh Éva.

A Vas Népe megyei lap csütörtöki számában szereplő információ szerint Tömböly Tamás a háza előtt egy szerinte rossz helyen parkoló, a kapubejárót elálló autó üvegét betörte, majd kiengedte a kéziféket és odébb tolta az autót.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását