2024. április 19. - Emma

Carvalho az Interhez igazol

A CSZKA Moszkvában játszó Daniel Carvalho-t igazolja le az olasz Internazionale. A Serie A címvédője és egyben éllovasa a januári átigazolási időszakban vásárolja meg a brazil középpályást az orosz együttestől. Carvalho jelenleg Milánóban tartózkodik, aho
2007. december 13. csütörtök 21:16 - Hírextra
"Az edzői stábunk régóta figyeli Carvalho-t és az átigazolás most ért el végső stádiumába. Úgy vélem, ha megnézzük a csapat elmúlt két évben igazolt játékosait, és amit elértek, akkor nyugodtan kijelenthetem, hogy a megfigyelőink remek munkát végeznek" - nyilatkozta Paolillo.

A 24 éves Daniel Carvalho 2004-ben igazolt a CSZKA Moszkvához a brazil Internacional-tól. Első évében rögtön UEFA-kupát nyert az oroszokkal. A moszkvai csapatban eddig 64-szer lépett pályára és összesen kilenc gólt lőtt. 2006-ban bemutatkozhatott a brazil válogatotban is. Összesen négy meccsen játszhatott eddig a nemzeti tizenegyben, ezeken a mérkőzéseken két találatot szerzett.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását