2024. május 5. - Györgyi

Lezárul a móri vizsgálat

Lezárulhat a több mint öt és fél évvel ezelőtti móri bankrablás miatt indult új nyomozás a jövő héten, amikor a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) megkezdi az iratok ismertetését az egyetlen gyanúsítottal, W. Róberttel - közölte szerdai számában a Magyar Nemzet.
2007. december 12. szerda 09:00 - Hírextra

Mint a lap emlékeztet, a nyolc halálos áldozattal végződött bankrablással, illetve a postástámadásokkal gyanúsított B N. László még július közepén, az előzetes letartóztatásban öngyilkos lett.

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a vizsgálat utolsó szakaszával egy időben a bankrablás miatt korábban tényleges életfogytiglani fegyházzal sújtott Kaiser Ede perújítását is lezárja az NNI. Ezt követően az aktákat a perújítási nyomozással megbízott ügyészségre küldik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gonosz maci
2007. december 12. 09:43
Itt igen komolyan előtérbe kerűlt a bíró felelőssége, hogy nem vett figyelembe minden lehetséges bizonyítékot; és ezért én kevésnek érzem azt a megoldást, hogy lemondott.
Tiszta röhej, hogy most Kaiser gond nélkül peberelheti az államot a "jó hírneve megsértése" miatt, ami miatt akár még komoly kártérítést is kell fizetnünk.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását