2024. április 16. - Csongor

Lemondott a XXII. kerületi rendőrkapitány

Lemondott a XXII. kerületi rendőrkapitány, aki halálra gázolt egy gyalogost - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség internetes honlapján szerda reggel.
2007. december 12. szerda 10:44 - Hírextra

"A kapitány urat az eset annyira megrázta, hogy a mai napon lemondott vezetői tisztségéről, kérte nyugállományba helyezését, amelyet Budapest rendőrfőkapitánya elfogadott" - tartalmazza a közlemény.

A XXII. kerületi kapitányság vezetője saját személygépkocsijával a XXII. kerületi Kossuth Lajos utcában kanyarodás közben ütötte el kedden az elé lépő 55 éves férfit, aki nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen akart átjutni az úttest túloldalára - áll a rendőrségi honlapon egy másik, még kedd éjjel közzétett közleményben.

A rendőrkapitányt alkoholvizsgálatnak vetették alá, mely negatív eredményt hozott. Az este folyamán ügyészek jelenlétében kettős vérvételre került sor, melynek eredménye néhány napon belül elkészül.
Az elgázolt férfi a kórházba szállítása után halt meg.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Nyomozóügyészség folytatja le.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását