2024. április 25. - Márk

A pártok elítélték Csintalan bántalmazását

Az MDF mélységesen elítéli Csintalan Sándor műsorvezető megverését - közölte Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője szerdán az MTI-vel. Kerék-Bárczy Szabolcs hozzátette: a bűncselekmény súlya semmiben nem változik attól, hogy kit ér egy ilyen támadás.
2007. december 12. szerda 16:58 - Hírextra

Ha közszereplőről, vagy újságíróról van szó, akkor az emberek nyilván jobban felkapják a fejüket, de az MDF nem gondolja azt, hogy ember és ember között különbséget lehet tenni - fűzte hozzá.

Nem lehet még megítélni, hogy politikai indíttatású volt-e az akció, meg kell várni a vizsgálat eredményét - mondta az MTI kérdésére Kerék-Bárczy Szabolcs.

A szóvivő szerint az, hogy a főpolgármester jutalmat ajánlott fel a nyomravezetőnek, beleillik abba a gyakorlatba, amit más bűncselekmények esetén tesz.

A Hír TV munkatársát, aki korábban a szocialista párt vezető tisztségviselője volt, kedden támadták meg lakásának mélygarázsában. Az MTI értesülései szerint Csintalan Sándor zúzódásos sérüléseket szenvedett.

Eörsi Mátyás, az SZDSZ ügyvivője szerdán erre reagálva elmondta: a liberálisok nevében elfogadhatatlannak és felháborító cselekedetnek nevezte Csintalan Sándor bántalmazását. Mély felháborodásának adott hangot Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese is.

A Főpolgármesteri Hivatal pedig azt közölte a távirati irodával, hogy Demszky Gábor főpolgármesteri keretéből 100 ezer forintot ajánl fel annak, aki segíti a rendőrséget Csintalan Sándor megverőinek elfogásában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását