2024. május 14. - Bonifác

Nyakó: a Fidesz kezdi érteni a reformot

A Magyar Szocialista Párt üdvözli, hogy a Fidesz visszavonulót fújt a patikán kívüli gyógyszerárusítás ellen indított hadjáratában - mondta közleményében Nyakó István az MSZP szóvívője.
2007. december 11. kedd 17:58 - Hírextra
Örvendetes, hogy a Fidesz vezetői belátták: szakmailag indokolt és az emberek, a betegek érdekét szolgálja, hogy bizonyos gyógyszereket a patikákon kívül is meg lehet vásárolni.

Ez az Európában és a világ számos országában régóta bevett gyakorlat Magyarországon is bevált, az erre vonatkozó hazai szabályok jók, az eddigi tapasztalatok szerint az emberek szívesen veszik igénybe ezt a szolgáltatást.

A Fidesz meghátrálásának köszönhetően a betegek szükség esetén a jövőben is gyorsan, egyszerűen és biztonságosan juthatnak fájdalomcsillapítóhoz, lázcsillapítóhoz és más, meghatározott gyógyszerekhez.

Örülünk, hogy a Fidesz legalább ebben a kérdésben letett arról, hogy keresztbe tegyen a reformoknak, és ezzel indokolatlanul megnehezítse az emberek életét.

Nyakó István, szóvivő
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását