2024. május 3. - Tímea, Irma

Negatív nézőcsúcs

Negatív rekordot állított fel a nézőszámot tekintve az olasz labdarúgó Serie A múlt hétvégi, 15. fordulója. Az Empoli-Cagliari (4-1) mérkőzést például mindössze 786 fizető néző tekintette meg a helyszínen, de a Livorno-AS Roma (1-1) találkozó is csupán 23
2007. december 11. kedd 13:50 - Hírextra
A címvédő és jelenleg is éllovas Internazionale Torino elleni összecsapására (4-0) - helyi szinten szerénynek nevezhető - kilencezren voltak kíváncsiak a San Siro Stadionban.

A november 11-i rendbontások után jelentősen csökkent a drukkerek meccslátogatási kedve. Akkor egy autópálya-pihenőben - ahol a Lazio és a Juventus hívei összecsaptak egymással - egy rendőr lelőtte a fővárosi csapat egyik szimpatizánsát, s a hír hallatán országszerte zavargások törtek ki a stadionokban és a futballpályák környékén.

A szezon kezdete óta átlagosan 22752 nézőt regisztráltak a Serie A meccsein, ez a szám a 2001/02-es szezonban még 29124, az 1991/92-es idényben 34205, az 1984/85-ös futballévben pedig kereken 40 ezer volt.

A liga elnöke, Antonio Matarrese a bajnokság rajtja előtt még azt mondta: a cél az, hogy a korábbi évekhez képest emelkedjen a nézőszám. A szándék azonban úgy tűnik, csak álom marad.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását