2024. április 29. - Péter

Készülődnek a csillagok

Hat nemzet sportolói mutatják be kivételes tudásukat hétfőn este 18 órától a Syma Sport- és Rendezvényközpontban: sztárok, kicsik és nagyok, kezdődők és veteránok, valamint a kerekesszékes teniszezés legjobb magyar képviselői is ott lesznek a II. KENÓ Nem
2007. december 10. hétfő 18:03 - Hírextra

Az esemény előtt rendezett sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az est fénypontja a Szávay Ágnes-Ana Ivanovic összecsapás lesz; a világranglistán 19. magyar tehetség a rangsorban negyedik szerb játékossal méri össze tudását.

"Már nagyon régen ismerjük egymást, sokat edzettünk együtt és szerintem Ági nagyon szép jövő előtt áll" - mondta a teniszvilág egyik legszebb játékosának tartott Ivanovic Szávayról, aki hasonló bókokkal válaszolt riválisának, majd elmondta, hogy az ünnepek rövidek lesznek számára, mert karácsony után azonnal elutazik Ausztráliába.

A jövő évi célkitűzéseiről szólva azt mondta, hogy szeretne az első húsz között maradni, és bekerülni a legjobb 16 közé.

Ivanovic ezzel kapcsolatban csak ennyit szólt:

"Az első szeretnék lenni!"

Az este során látványos teniszt ígér a horvát Ivan Ljubicic és a spanyol Tommy Robredo mérkőzése, továbbá igazi csemege lesz Noszály Sándor és az iráni Mansour Bahrami, valamint Sávolt Attila és a francia Henri Leconte párosmeccse.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását