2024. május 27. - Hella

Őrizetben a "halott kenus" felesége

Visszatért Angliába és rendőrségi őrizetben van a "halott kenus" felesége, Anne Darwin, -állítja a Sunday Mirror című brit vasárnapi lap internetes kiadása. Anne letartóztatásának hírét megerősítette a rendőrség, a Sunday Mirror szerint az 55 éves nő kiha
2007. december 9. vasárnap 14:51 - Hírextra
Férjét, az 57 éves John Darwint szombaton helyezték vád alá, kétrendbeli csalás miatt. A férfi csalással jutott hamis útlevélhez, és csalással szerezte meg életbiztosítási összegét. A férfit hétfőn Hartlepool-ban állítják bíróság elé.

John Darwin egy hete sétált be egy londoni rendőrörsre, 5 évvel eltünése után, és azt állította, nem emlékszik semmire. A férfi 2002-ben tűnt el egy állítólagos tengeri kenubalesetben, majd 2003-ban halottá nyilvánították. Szerdán a Daily Mirror című lap egy fotót közölt a halottnak hitt férfiről, akit feleségével együtt Panamában fényképeztek le 2006-ban.

Mint az "özvegy" egy lapinterjúban elmondta, férje 11 hónappal eltünése után jelent meg és beköltözött a családi házba, ahol úgy élt három évig, hogy a családtagok nem tudtak róla. Tavaly a férfi azt javasolta nejének, kezdjenek új életet Amerikában. Néhány hete Anne eladta a pár ingatlanjait, saját nevére iratta a vagyont és lakást vásárolt Panamában.

Az ügy kirobbanása után a párt két gyermeke, a 29 éves Anthony és 31 éves Mark megtagadta, amiért hazudtak nekik.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását