2024. április 29. - Péter

Leütötték, megszúrták késsel és vasvillával

Miután egy üveggel leütötték, és egy késsel megszúrták, egy vasvillát is beledöftek egy emberbe Mátészalkán - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőrkapitányság szóvivője.
2007. december 9. vasárnap 20:48 - Hírextra

A verekedés még szombaton tört ki egy helyi presszóban. Az egyik férfi, aki leütötte és késsel megszúrta vitapartnerét, telefonon értesítette rokonait és barátait. A népes társaság baltával, baseballütőkkel és vasvillákkal felszerelkezve érkezett a presszóhoz és miután a már leütött férfit vasvillával is megszúrták, nekiálltak a vendéglátóegység szétverésének.

A randalírozók a megszurkált férfi kocsiját is megrongálták. Az autóban és a berendezésben összesen csaknem két és fél millió forint kár keletkezett. A férfi a karján súlyosan, a hasán könnyebben sérült. A mátészalkai rendőrök eddig öt embert vettek őrizetbe, többek után még nyomoznak.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását