2024. március 29. - Auguszta

Bonds ártatlannak vallotta magát

Ártatlannak vallotta magát Barry Bonds, a San Fransisco Giants világklasszis baseball-játékosa, akit négyrendbeli hamis tanúzással vádolnak, illetve azzal, hogy akadályozta az igazságszolgáltatást.
2007. december 8. szombat 08:42 - Hírextra
A 43 éves Bondsnak - akiről elképesztő ereje miatt jó ideje feltételezték, hogy tiltott szerekkel él - azért kellett bíróság elé állnia, mert korábban úgy nyilatkozott: használta ugyan a hírhedt BALCO labor termékeit, de nem tudta, hogy doppingszereket fogyasztott. Ezt azonban egy nyomozás eredménye, úgy tűnik, megcáfolja, rendőrségi jelentések szerint ugyanis több bizonyíték merült fel számos sportoló, köztük Bonds ellen.

Amennyiben Bondsot bűnösnek találja a San Fransisco-i bíróság - amely a mostani első meghallgatáson 500 ezer dollárban határozta meg az óvadékot -, akár öt év börtönt is kiszabhat a sztárra.

A hétszeres MVP (legértékesebb játékos) Bonds augusztusban döntötte meg a liga (MLB) home run-rekordját, a Washington Nationals ellen 8-6-ra elveszített mérkőzésen pályafutása 756. hazafutását produkálta, ezzel túlszárnyalta Hank Aaron 1976-ban felállított és megdönthetetlennek hitt csúcsát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását