2024. április 27. - Zita

Öngyilkosságot tervezett a gyermekeit megölő anya

Angela Merkel német kancellár az 5 kiskorú fiát megfojtó anya bűncselekményére utalva a pénteki lapokban "az odafigyelés kultúráját" sürgette. A politikus a szerda esti, schleswig-holsteini családi tragédiára reagálva a társadalom felelősségét hangsúlyozt
2007. december 7. péntek 12:52 - Hírextra
A 450 lelket számláló észak-németországi faluban, Darryban 3 és 9 év közötti fiúk halálát fulladás okozta. A gyermekei meggyilkolásával alaposan gyanusítható 31 esztendős anyát egy Kiel közeli pszichiátriai klinikán mesterségesen altatják, így nincs kihallgatható állapotban.

A rendőrség szerint a feltételezett elkövető maga jelentette be a hatóságnak, hogy meghaltak gyermekei. Az orvosok egybehangzó véleménye arra utal, hogy a fiait egyedül nevelő nő öngyilkosságra hajlamos és ha be is bizonyosodik, hogy megölte gyermekeit, nem lesz büntethető.

De nem csak a schleswig-holsteini tragédia sokkolta Németországot. A darryi tragédia előtt Szászországban bukkant a hatóság 3 csecsemő holttestére: abban az ügyben is az édesanyát gyanusítják a véres bűncselekmény elkövetésével. Pénteken boncolják fel azt a 24 esztendős kábítószerélvező asszonyt, akire 6 hetes kislányával együtt bukkantak rá holtan Berlin egyik belvárosi lakásában csütörtökön.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását