2024. április 28. - Valéria

Avril Budapesten

Avril Lavigne kanadai énekesnő jövő nyáron Budapesten koncertezik, Best Damn Thing című albumának turnéja keretében július 7-én lép fel a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán - tájékoztatta az MTI-t a koncert szervezője, a Live Nation Hungary.
2007. december 7. péntek 09:56 - Hírextra
A fiatal énekesnő 2005 májusában a Budapest Sportarénában mutatkozott be magyar rajongóinak.
Avril Lavigne rendkívül sikeres harmadik albuma, a listavezetőként debütáló Best Damn Thing megjelenése után vetette fel a 2008-as, Európát is érintő turnéját. Az énekesnő 32 koncertből álló amerikai turnétervét már korábban bejelentette - közölte Csergő Éva, a Live Nation Hungary sajtóreferense.

Az európai turné május 2-án Glasgow-ból indul, s a kéthónapos sorozat érinti többek között Manchestert, Londont, Dublint, Párizst, Milánót, Münchent, Berlint, Amszterdamot. Lesz turnéjának több skandináviai és baltikumi megállója, s Budapest után Prágában ér véget a sorozat.

Az áprilisban megjelent Best Damn Thing Angliában és Európa több országában már platinalemez, több mint 4 és félmillió példányt adtak el belőle. A turné során a rajongók táncosokkal bővített színpadi showban, élő zenekarral láthatják majd Avril Lavigne-t - ígérik a szervezők.

Az énekesnő lemezeiből egyébként eddig összesen csaknem 30 millió fogyott. Avril Lavigne 2002-ben a Let Go című albummal robbant be az élvonalba. Nyolc Grammy-jelölést kapott a lemez és 16 milliót adtak el belőle. Listát vezetett, akárcsak a 2004-ben megjelent második album, az Under My Skin.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását