2024. május 6. - Ivett, Frida

Charlize Theron a legszexibb a világon

Charlize Theron hollywoodi sztár a legszexibb nő a világon 2007-ben - jelentette be az amerikai Esquire magazin, amely friss számában interjút közöl az Oscar-díjas filmcsillaggal.
2007. október 12. péntek 09:55 - Hírextra

Az október 16-án utcára kerülő kiadás szerint idén a női vonzerő olimpiáját a 32 éves dél-afrikai származású színésznő nyerte, olyan versenytársakat előzve meg, mint Jessica Biel, Angelina Jolie vagy Scarlett Johansson.

"Egy olyan országban nőttem fel, amely megtanulta a leckét, hogy az ember nem kényszerítheti rá az életmódját huszonhat különböző emberre csak azért mert tisztességesnek nevezi magát. Szerintem ennek az országnak is van még mit tanulnia. Amivel nem azt akarom mondani, hogy nem képesek tanulni" - mondta Theron a lapnak kettős, afrikai és amerikai identitásáról.

A színésznő In the Valley of Elah című legutóbbi filmjéről, az iraki háború amerikai katonáinak helyzetét feldolgozó drámáról elmondta, hogy különösen azért volt kedves a szívének, mert az "kikerüli a bűnösség formuláit", és nem esik a fekete-fehér történetmesélés csapdájába.

Paul Haggisnak a velencei filmfesztiválon debütált filmje egy veterán amerikai katona (Tommy Lee Jones) nyomozásáról szól, aki az iraki háborúból visszatért, ám a katonai bázisról eltűnt fia után kutat, s ebben egy nyomozónő (Charlize Theron) van a segítségére.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását