2024. április 19. - Emma

Világbajnokok Szombathelyen

A magyar válogatott mellett az idei, bakui egyéni vb pontversenyében az első öt helyen végzett nemzeti együttes lép szőnyegre február 28-29-én, a kötöttfogású birkózók szombathelyi csapat-világbajnokságán.
2007. december 6. csütörtök 11:50 - Hírextra
A korábban csapat Világkupa néven rendezett viadalon eddig az öt kontinens legjobbjai vehettek részt a házigazdákkal, most azonban a nemzetközi szövetség változtatott a nevezési rendszerén.

A magyarok vendége így a grúz, az amerikai, az iráni, a dél-koreai és az orosz csapat lesz. A viadalon minden bizonnyal négy aktuális egyéni vb-aranyérmes lép majd szőnyegre, hiszen a grúzok két (David Bedinadze 60 kg, Ramaz Nozadze 96 kg), az oroszok (Alekszej Misin 84 kg) és az irániak (Hamid Szorijan Rejhanpur 55 kg) egy-egy győzelmet szereztek Bakuban.

A csapat-világbajnokság után várhatóan nem utaznak haza a vendégcsapatok, ugyanis március 1-én és 2-án a hagyományos egyéni magyar Golden Grand Prix-nek ad otthont Szombathely.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását