2024. március 29. - Auguszta

Készül az SZDSZ

A két koalíciós párt között létrejött a megállapodás, bár az SZDSZ alapvetően más típusú egészségbiztosítási rendszert képzelt el, olyat, amelyben sokkal nagyobb szerepük van a befektetési forrásoknak - mondta csütörtöki nyíregyházi sajtótájékoztatóján Gu
2007. december 6. csütörtök 19:34 - Hírextra

Az egészségbiztosítási törvényt illetően a kompromisszum vállalható a liberális párt számára, mert a jogszabály elindítja a biztosítás reformját, és szabad választási lehetőséget ad a polgároknak az ellátást illetően - mondta Gulyás József, hozzátéve: a módosító javaslatok elfogadása után az SZDSZ abban bízik, hogy mindkét párt egységes lesz, és lesz egészségbiztosítási törvény.

A Fidesz és a KDNP által kezdeményezett, a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló népszavazás kapcsán a politikus kifejtette, hogy pártja érvelő kampányra készül, és három nemmel fog szavazni.

Az SZDSZ országos tanácsa szombaton tart ülést, amelyen minden bizonnyal mind a két témában egységesen döntenek - mondta zárásként Gulyás József.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását