2024. április 26. - Ervin

Egymillió a sztáraukción

Egymillió forint gyűlt össze a TeszVesz.hu által immár második alkalommal megszervezett jótékonysági sztáraukción. A hírességek által felajánlott tárgyak és az aukción befolyt összeget a Bölcső Alapítványnak adták át csütörtökön a Műcsarnokban.
2007. december 6. csütörtök 16:08 - Hírextra
A tavalyi aukció sikerére való tekintettel az online piactér ismét felkért hat hazai sztárt, hogy egy-egy kedvenc tárgyuk internetes árverésre bocsátásával támogassák a portál jótékonysági akcióját. Virtuális kalapács alá került Bíró Ica aerobic dressze, Havas Henrik róla készült portréja, Tóth Gabi fülbevalója és dedikált CD-éi, Hajdú Péter karórája, Gáspár Bea bokalánca, valamint Csisztu Zsuzsa könyvei és piros fellépő ruhája.

A sztárok közül Bíró Ica, Csisztu Zsuzsa, Hajdú Péter és Tóth Gabi csütörtökön személyesen adta át a felajánlott tárgyakat a licitnyerteseknek. Az aukció során befolyt egymillió forintot Budavári Zita, a Bölcső Alapítvány kuratóriumi elnöke vette ár. A támogatandó kiválasztását a TeszVesz a nagyközönségre bízta. A négy lehetséges civil szervezet közül egy újság és egy honlap olvasói döntöttek.

A Bölcső Alapítvány a krízishelyzetbe került várandós nőket segíti. Működésének 12 éve alatt 740 anyának nyújtott segítséget, és több mint 500 kisbabát mentett meg az árvaháztól. Az egymillió forintot az alapítvány két anyaotthonának működtetésére, fenntartására fordítja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását