2024. március 29. - Auguszta

Tudod mire figyelj oda mindenképpen a hálószobában?

Az egészséges és kiegyensúlyozott élet egyik alappillére a megfelelően kielégítő szexuális élet, amelyet akár egyedül, akár társsal is el tudunk érni. Természetesen a két variáció között sok különbség van, de akár szingli vagy, akár kapcsolatban élsz, akkor sem kell lemondani a testi örömökről.
2023. január 12. csütörtök 20:54 - HírExtra

Mai cikkünkben a nők legérzékenyebb testrészét vesszük górcső alá, amelynek a hathatós ismerete nélkül a hálószoba történései nem lesznek az igaziak. Akár nőként, akár férfiként olvasod a cikkünket, mindenképpen fogod tudni kamatoztatni a leírtakat.

A Jolly Joker

A női klitorisz, ismertebb nevén a csikló több mint 8000 idegvégződést tartalmaz, dupla annyit, mint a hímvessző. Éppen ezért a Pajkos Pajtás klitoriszizgatóit balgaság lenne kihagyni a szexuális kalandjaidból.

Minden nőnek fontos, hogy megfelelően kiismerje teste működését, hogy megtapasztalja, mi és hogyan okozza neki a legnagyobb örömet. Ezt természetesen először kézzel érdemes megtenni, ellenben utána már eszközök bevonásával is színesítheted és fokozhatod az élményeket. 

Hasonlóan fontos, hogy férfiként minél hamarabb ráérezz, mit szeret a partnered: van, aki az erőteljesebb mozdulatokat preferálja, mások viszont a gyengédséget részesítik előnyben, míg egyesek az orális örömökért vannak oda, mások inkább a kéz vagy az eszközök segítségével jutnak el a csúcsra. Közös azonban mindegyik csiklóban, hogy a megfelelő kütyükkel még tovább növelhető az élvezet.

Milyen izgatók közül válogathatsz?

Számos csiklóizgató létezik már a piacon, amelyet a Pajkos Pajtás webáruházában mind megtalálsz, ezért most a teljesség igénye nélkül sorra vesszük a legnépszerűbbeket.

Az orvosi csiklószívó nagy népszerűségnek örvend, mechanikus hatással izgatja a csiklót. Az intelligens csiklóvibrátor akár távkapcsolatban is örömet tud szerezni, hiszen távolról is lehet irányítani. Sőt, kapható már léghullámos verzió is, amely a levegő hullámaival juttatja el a hölgyeket a hetedik mennyországba.

A masszírozó vibrátor vagy a Nyuszi névre keresztelt csiklókaros vibrátor még extrább élményt nyújt, hiszen ezek egyszerre izgatják a hüvelyt és a csiklót, ami további élvezetre adhat okot, hiszen a G-pont felfedezése után újabb világ tárul elétek.

Bármelyiket is választod, választjátok, fontos, hogy hagyj, hagyjatok időt magadnak, magatoknak, hogy legyen elég lehetőség kitapasztalni ezeknek a csodás termékeknek a használatát!

Ne hagyd ellaposodni!

Gyakori tévhit, hogy csak akkor kell csiklóizgatót használni, ha nincs párja a hölgyeknek, pedig ez nem így van. A legunalmasabb szexuális életet is fel tudja dobni egy jól megválasztott eszköz, így bátran barangoljatok a webáruház virtuális polcai között, hiszen ahogy a cikkünk elején is írtuk, a kiegyensúlyozott, rendszeres nemi élet nélkülözhetetlen eleme a boldog életnek!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását