2024. április 28. - Valéria

Ágyneműtartóba zárták

Az ágyneműtartóban összekötözve találtak rá a rendőrök arra az idős asszonyra, akinek betörők feldúlták a lakását és elvitték összegyűjtött pénzét a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsván - tájékoztatta az MTI-t Kompoltiné Jakab Ilona, a megyei rendőr-főkap
2007. december 6. csütörtök 15:52 - Hírextra
A szóvivő az előzmények kapcsán közölte: az idős, egyedül élő asszonyt a rá felügyelő nő próbálta elérni, többször hívta telefonon, de sikertelenül. A lakásához érve a ház egyik hátsó ablakát betörve találta, ekkor értesítette a rendőrséget.

A nyomozók a lakást feldúlva találták, az idős nőre pedig összekötözve bukkantak rá az ágyneműtartóban. Kiszabadították, majd orvost, mentőt hívtak hozzá - tette hozzá.

A nyomozás eredményeként csütörtökön délelőtt előállították a rablás gyanúsítottját, akinek kihallgatása jelenleg is tart. A 23 éves helyi fiatalember már nem először került összeütközésbe a törvénnyel. A rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekmény gyanúsítottja két társával követte el a rablást szerdán hajnalban. A házba a hátsó ablak betörésével jutottak, az éppen ébredező asszonyra rátámadtak, megkötözték, majd az ágyneműtartóba rakták. További vizsgálat szükséges ahhoz, hogy megállapítsák, az idős nő súlyos sérülései hogyan keletkeztek - ismertette a részleteket Kompoltiné Jakab Ilona.

Hozzáfűzte, miután a betörők az asszonyt "eltűntették", a lakásban értékek után kutattak. Bejárták az egész házat, ettek, a pincében borozgattak, majd az áldozat összegyűjtött pénzével, őt magára hagyva távoztak.

A sárospataki rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette, társai felkutatása folyamatban van.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását