2024. április 18. - Andrea, Ilma

Robbie Williams-nek bocsánatot kell kérnie

Nyilvános bocsánatkérésre és az okozott erkölcsi kár megtérítésére ítélték szerdán Londonban Robbie Williams-et a Take That volt menedzsere, Nigel Martin Smith ellen folytatott perében. A 33 éves énekes tavaly megjelent szólóalbuma egyik dalszövegében áll
2007. december 5. szerda 19:12 - Hírextra
Nigel Martin Smith-nek feltehetőleg félmillió font (csaknem 190 millió forint) körüli összeg jár az ügyvédi költségekkel együtt. Mint Smith ügyvédje, Gary Lux elmondta, az ügyet azért vitték perre, mert az énekes nem volt hajlandó elnézést kérni.

A bírósági ülésen sem a Los Angelesben élő énekes, sem a londoni menedzser nem jelent meg.

Londoni pere azonban nem szegte kedvét Robbie-nak: a sztár jelenleg új kedvesével, az Ayda Fields amerikai színésznővel Marokkóban tölti idejét. A 28 éves hölgy állítólag olyan jó hatással van a zenészre, hogy Robbie új album megírásába kezdett a Rudebox tavalyi bukása után.

Martin Smith menedzselte a kilencvenes évek egyik legsikeresebb fiúcsapatát, a Take That-et 1990-es megalakulásától 1996-os felbomlásáig. Az együttes tagjai 10 évvel később újra összeálltak az alapító Robbie Williams nélkül.

Az énekes, miután megvált a fiúktól, szólókarrierbe kezdett. Robbie emellett rászokott a kokainra, az extasy-ra és alkoholproblémákkal is küszködött, legutóbb idén márciusban vonult be elvonókúrára egy amerikai klinikára.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását