2024. május 3. - Tímea, Irma

Szexi ajándék amely személyre szól

Erotikus album elkészítését kínálja a For Your Eyes Only brit fotóügynökség azoknak a hétköznapi nőknek, akik szeretnék felcsigázni kissé fásult párjukat, bemutatva nőiségük rejtett titkait.
2008. december 26. péntek 15:31 - Hírextra
A FYEO pikáns ruhadarabokba, sokat sejtető fény-árnyékokba öltözteti a hozzájuk forduló hölgyeket, akik természetesen bármit megmutathatnak természet adta szépségükből, kívánság szerint. Egy-egy képsorozat bekötve legkevesebb 100 font (30.000 forint), de a művészi kivitel garantált. A fotóügynökség négy kategóriában vállalja a fotókat: az egyszerű "galéria" csodás aktmodellekké varázsolja a nőket, a Boudoir Bride-ban ügyesen vegyítik a szexuális kihívást és a menyasszonyi készülődés meghittségét (mintegy gyengéd célzásként), a Be A Sport azoknak a férjeknek szól, akiket alig lehet elrángatni a tv elől a meccsközvetítés idején, végül a Boudoir Bump azt mutatja meg, milyen szép és kívánatos tud lenni egy terhes nő gömbölyödő pocakjával. Talán nem véletlen, hogy a menyasszonyos mellett erre a sorozatra jelentkeznek a legtöbben - írta a La Repubblica című olasz napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását