2024. május 19. - Ivó, Milán

Teltház a sportcsarnokban

Igazi távol-keleti hangulat uralkodott szombaton délelőtt 10 órától a pestszentlőrinci sportcsarnokban. A sportcsarnok díszítése és a résztvevők öltözete egyaránt a kínai tradíciókat idézte. Délelőtt az Országos Bajnokság zajlott.
2007. december 4. kedd 10:29 - Hírextra
A klubok versenyzői felkészülten és türelmesen várták, hogy a pástra szólítsák őket. Érdekes és tanulságos, hogy a nézőtéren már napközben is keresni kellett a szabad helyeket. 

A Távol-Keletről nagymesterek, és igazi kung-ku legendák érkeztek a gálára, köztük Lee Kam Wing, a Hétcsillag sáska stílus nagymestere Hong-Kongból, és To Yu, a Bagua stílus nagymestere. A vendégek bemutatókat is tartottak, de már jelenlétük is doppingként hatott a magyar versenyzők számára.



Az est fénypontja a Profi Full Contact Sanda Gála volt, melynek kezdetére teljesen megtelt a nézőtér, nem lehetett üres helyet találni. A szervezők mindent megtettek a nézők szórakoztatása érdekében. Volt sárkánytánc és bemutató a hazánkban elsajátítható Kung-Fu stílusokból. Nagy sikert aratott a tradicionális magyar harcművészetek bemutatója is, melyet Hidán Gábor, és csapata mutatott be.

Kovács KOKO István a tőle megszokott profizmussal látta el a házigazdai teendőket.
A versenyzők Magyarország különböző részeiről érkeztek, más-más küzdősport szövetségektől. Pörgős, harcias küzdelmeket láthattunk. Az igazi meglepetés Hosszu Ferenc a nyíregyházi Full-Contact SE versenyzője volt, aki nagyszerű küzdelemben, a negyeddöntőben Felföldi Szabolcsot győzte le, majd a döntőben Sokorai Viktort.



Kis súlyban Polgár Tamás, a sárosdi Kempo SE versenyzője gázolt át a mezőnyön, és a döntőben legyőzte a nagy szurkolótáborral rendelkező Pintér Pétert, a Hétcsillag sáska stílus versenyzőjét.

A Golden Tiger’s SE és a Hétcsillag Sáska stílus szeretettel várja az érdeklődőket a következő gálán, de az edzéseken is.

Fotók: XLsport
Forrás: Golden Tiger’s SE - www.kaqunkupa.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását