2024. április 24. - György

Phelps azért nem vált sportágat

A világ jelenlegi legeredményesebb úszója, Michael Phelps szívesen pókerezik szabadidejében, bár a 2012-es, londoni olimpiáig nem óhajt sportágat váltani.
2009. augusztus 5. szerda 09:45 - HírExtra
Erről az ötkarikás játékokon eddig összesen 14 aranyat nyert amerikai versenyző nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak a vasárnap zárult római vizes világbajnokság után, ahol a legeredményesebbnek bizonyult 5 első és egy második helyével.

"A póker nekem segít a relaxálásban, amellett ez is sport, és persze szórakozás is" - jelentette ki Phelps, aki elmondta, hogy a vb előtt Michiganben el-eljárt kaszinózni, ahol kártyában rendre győzött. - Ha játszottam, tíz leosztásból kilencszer én nyertem."
Phelps elmesélte még, hogy nem csupán a játéktermet kereste fel, hanem gyakorta játszott és játszik számítógépes pókert is.

"Amikor magam mögött hagyom a medencét egy-egy kemény edzés után, s hazamegyek, otthon előveszem a komputerem, és pókerezek akár több órán át. Nekem ez segít a regenerálódásban, az energiáim visszatérésében, és nem hagyja, hogy elveszítsem a koncentrációt. Ám szó sincs sportágcseréről, legalább is egyelőre biztosan nem, mert 2012-ig, a londoni olimpiáig alapvetően az úszásról szól az életem. Utána majd meglátjuk, mi lesz."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását