2024. április 20. - Tivadar

Santana Budapesten

A többszörös platinalemezes és Grammy-díjas Carlos Santana lesz a 2008-as T-Mobile Kapcsolat koncert fellépője - jelentette be a távközlési cég kedden. Európa egyik legnagyobb, százezreket vonzó ingyenes szabadtéri koncertjét június 28-án tartják a Városl
2007. december 4. kedd 18:00 - Hírextra
A 12. Kapcsolat koncert a népszerű előadó Live Your Light turnéjának lemezbemutatója lesz - a latin művész utoljára 2004-ben koncertezett Budapesten.

A 60 éves Sarlos Santana 1966-ban alapította első zenekarát. Jelenleg tíz Grammy-díj tulajdonosa, koncertjeit 100 millióan látták és 90 millió lemezt adott el világszerte. A legendás művész összesen 38 albumot jelentetett meg, virtuóz gitárhangzásáról azonnal felismerhető zenéjét ma többet játsszák, mint korábban bármikor.

Előadói munkássága mellett rászorulók iránti elkötelezettsége is legendás. Feleségével 1998-ban alapították a Milagro Alapítványt, mely a hátrányos helyzetű gyerekeket támogatja, de tevékenyen részt vesz az AIDS elleni harcban is Dél-Afrikában.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását