2024. április 28. - Valéria

4500 ellenőrzést végeztek

A tizenhárom napja zajló Csillagszóró hadművelet során eddig több mint 4.500 ellenőrzést végeztek a hatóságok, és több mint 250 millió forint bírságot szabtak ki - mondta Daróczi Dávid keddi budapesti sajtótájékoztatóján a fogyasztóvédelmi ellenőrzés legú
2007. december 4. kedd 17:00 - Hírextra

A kormányszóvivő úgy tájékoztatott, hogy az ellenőrzés során 100 millió forint értékben foglaltak le CD-ket, DVD-ket, ruhákat, ezer feketemunkást értek tetten.

A sajtótájékoztatón kiosztott sajtóanyag szerint a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága 72.732 csomag adójegy nélküli cigarettát foglalt le 902.754 forint értékben, alkoholtermékeket pedig 142.899 forint értékben.

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium egy november 29-i ellenőrzés során Budapest XVIII. kerületében engedély nélküli tejnagykereskedésre bukkant. A hatóság 10,7 tonna tej, tejtermék és három tonna növényi termék forgalmazását tiltotta meg engedély nélkül végzett tevékenység miatt.
Az agrártárca a következő napon ugyancsak a fővárosban illegális kereskedésre bukkant, ekkor 10 tonna, több millió forint értékű tejterméket és mások mellett lejárt szavatosságú, részben átcímkézett fagyasztott húst foglalt le.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását