2024. április 25. - Márk

Autót vett, mielőtt nyoma veszett

Eltűnése előtt néhány nappal feltehetően egy használt személyautót vásárolt az alsóörsi postásnő, majd a járművet autószerelővel javíttatta - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t hétfőn.
2007. december 3. hétfő 18:30 - Hírextra

A rendőrség várja a gépkocsit eladó személy és a szerelő jelentkezését is - tette hozzá Dániel-Tóth Zoltán, megjegyezve, hogy a postásnő családja, környezete nem tudott az autóvásárlásról.
A szóvivő ugyanakkor hangsúlyozta: továbbra sem zárható ki, hogy a postásnő bűncselekmény áldozata lett.

Dániel-Tóth Zoltán emlékeztetett arra, hogy az észak-balatoni település postásnője múlt hét kedden délután tűnt el, amikor több százezer forint nyugdíjat kellett volna kikézbesítenie, ám a járandóságukat csak néhányan kapták meg Alsóörs idős lakói közül.

A szóvivő utalt arra is, hogy a postásnő kerékpárját - az eltűnésének bejelentését követő napon - szerdán találták meg Balatonalmádi és Alsóörs között egy erdős területen. A rendőrség szerint az sem kizárt, hogy a kerékpárral nem a postásnő ment az út menti erős területre, hanem valaki más vitte oda a másutt talált biciklit - mutatott rá a szóvivő.

A rendőrség várja azok jelentkezését is, akik kedden délután még találkoztak a postásnővel, vagy esetleg a kerékpárján láttak közlekedni valaki mást - mondta Dániel-Tóth Zoltán.

A szóvivő szerint a rendőrségnek nincs tudomása arról, hogy a postásnő nyugdíjasok nevét hamisította volna pénzkifizetési bizonylatokra, azt ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a Magyar Posta feljelentést tett az üggyel összefüggésben sikkasztás miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását