2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Prima díjak

A Prima Primissima Díj adományozásához kapcsolódóan másodszor ítéltek oda Prima Díjakat Borsod-Abaúj-Zemplén megyében; a három, egyenként nettó egymillió forinttal járó elismerést pénteken adták át Miskolcon.
2007. november 30. péntek 18:14 - Hírextra
Az idén Veres László múzeumigazgató, Szűcs István újságíró és a Miskolci Szimfonikus zenekar kapta a borsodi Prima Díjat.

Berta János, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) megyei elnöke elmondta: a díjat tíz kategóriában (irodalom, színház- és filmművészet, képzőművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet és építőművészet, sajtó, sport, népművészet és közművelődés, valamint zeneművészet) hirdette meg a szervező bizottság.

A neves szakemberekből álló testület kategóriánként három-három jelöltet állított, akik közül hárman részesültek az elismerésben.

A Prima Primissima Díjat 2003-ban alapította Demján Sándor vállalkozó, a VOSZ elnökségének közreműködésével, azért, hogy pártoktól és politikától mentesen támogassa a magyar tudományos és kulturális életet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását