2024. május 18. - Erik, Alexandra

Arts és Business a BKF-en

"Arts és Business"-képzés indul februártól, elsőként az országban, a Budapesti Kommunikációs Főiskolán.
2007. november 30. péntek 08:24 - Hírextra

Az intézmény honlapján olvasható tájékoztató szerint a másoddiplomás, három féléves időtartamú képzés eltér a szokásos kulturális menedzserképzéstől, ugyanis gyakorlati helyszíneken, gyakorlati szemléletű oktatókkal, többnyire gyakorlati óra keretében folyik, és nem csupán a kulturális, hanem az üzleti élet oldaláról is be kívánja mutatni a menedzser feladatait.

A képzés a kulturális területtel foglalkozó menedzsment jelenlegi legfontosabb feladatát, a non profit és a for profit szektor kapcsolatának kiépítését, a kulturális programok hatékony finanszírozását állítja a középpontba.

Az oktatás során az alapvető marketing- és társadalomtudományi ismereteken túl nemzetközi kitekintést biztosítanak, s bemutatják a magyar közszolgálati kultúrafinanszírozás múltját, jelenét és jövőbeni irányait is. A képzés kiemelten szól a magánmecenatúráról és a vállalatok kulturális szerepvállalásról, elemzi a kulturális vállalkozások lehetőségeit, illetve a közszolgálati és kereskedelmi médiumok szerepét.

A jelentkezéseket 2008.január 31-ig várják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását