2024. május 3. - Tímea, Irma

Ötvenmilliót kaptak a kórházak

Ötven millió forintos adomány a kórházaknak az Optimista Ügynökség segítségével. A Panda Security 50 milliós adománnyal segíti a magyar kórházakat. A Panda és az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimista Ügynökség kezdeményezésér
2007. november 29. csütörtök 15:02 - Hírextra
A Panda Security 50 milliós adománnyal segíti a magyar kórházakat. A Panda és az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimista Ügynökség kezdeményezésére létrejött projektben az intézmények szoftvereket kapnak.

A biztonságtechnikai szoftverek formájában érkező felajánlás segít biztonságosabbá tenni az intézmények számítógépes hálózatát. A "hagyományos" kórokozók mellett már a digitális kártevők elleni harcban is jobban fel lesznek vértezve azok a kórházak, amelyek élnek a lehetőséggel, és elfogadják a Panda Security által felajánlott csomagot.

– Az Egy Optimista Magyarországért Alapítvány keretében működő Optimista Ügynökség kezdeményezésére döntöttünk úgy, hogy segítünk – nyilatkozta Sándor Zsolt, a Panda magyarországi igazgatója. – IT-biztonságtechnikai szoftvereket ajánlottunk fel az első húsz jelentkező kórháznak. Tisztában vagyunk vele, hogy a legtöbb intézménynek anyagi jellegű gondjai vannak, és ilyenkor a legutolsó, amire költeni tudnak, az ez a fajta védelem. Pedig ez is roppant fontos.
A Magyarországi Református Egyház által működtetett Bethesda kórház – mintegy elismerésként az intézményben alkalmazott innovatív IT-technológiákért – külön "szoftvercsomagban" részesült.

– Az Egy Optimista Magyarországért keretében létrejött Optimista Ügynökség elsődleges célja a cégek, melyek társadalmi célú tevékenységeket támogatnak, nonprofit szervezettel való összehozása, kommunikációs tevékenységük segítése - nyilatkozta Rózsahegyi Márk, az Optimista Ügynökség vezetője, az alapítvány alapítója. – Mivel 1992 óta az egészségügyben dolgozom, látom, milyen nehéz helyzetben vannak a kórházak; ezért reméljük, hogy ezzel a segítséggel könnyíthetünk a helyzetükön.

Bővebb információ kérhető Sándor Zsolttól, a Panda Security magyarországi ügyvezető igazgatójától a (06)-1-4696087 telefonszámon, valamint Rózsahegyi Márk az Optimista Ügynökség vezetőjétől a (06)30-2787501 mobil telefonszámon. A pályázat részletei a http://www.pandasoftware.hu/eupalyazat.html vagy a http://www.optimistaklub.hu/hir.php?idx=554 weboldalon is elolvashatóak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását