2024. július 24. - Kinga, Kincső

Díjazták a legjobb honlapot

Kiosztotta honlapkészítő versenyének díjait a hátrányos helyzetű csoportokkal foglalkozó szervezeteket között a Magyar Telekom csütörtökön. A cég 2006 novemberében Digitális Híd programjának részeként indította el az Egyenlő Esélyekért (www.egalnet.hu) kö
2007. november 29. csütörtök 17:36 - Hírextra

A szolgáltatás keretében térítésmentesen készíthettek - és készíthetnek jelenleg is - weblapot az érintettek, programozói vagy weblapépítő jártasság nélkül.

Az egy év során készült honlapokat értékelte a Magyar Telekom zsűrije, és osztott ki tíz kategóriában - kistelepülések; iskolák, szakkörök; fiatal pályakezdőket segítő szervezetek; kisebbségi közösségek; fogyatékkal élők; munkanélküliek; nyugdíjasok; kismamák, családsegítők; non-profit szervezetek; egyéb - díjat. Különdíjban részesült a Nagykőrösi Kossuth Iskoláért Alapítvány (www.kossuthiskola.egalnet.hu), amely maximális pontszámot kapott a zsűritől és a közönségszavazat alapján is a legjobb értékelést kapta.

A közösségi portálon a továbbiakban is lehet regisztrálni és weblapot készíteni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását