2024. április 24. - György

Agyonnyomta a plató

Agyonnyomott egy húszéves balatonalmádi fiatalembert egy teherautó lecsukódó billenőplatója csütörtökön a Veszprém megyei Ősi községben - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
2007. november 29. csütörtök 17:47 - Hírextra

A fiatalember és nagybátyja fát szállítottak volna Balatonalmádiba, ám Ősinél a teherkocsi indítómotorja meghibásodott, s a javítás elvégzésére beálltak egy ottani ismerősük házának udvarára - mondta Dániel-Tóth Zoltán.

A jármú hidraulikájával felemelték a 30 mázsányi fával megrakott platót, hogy könnyebben hozzáférhessenek az indítómotorhoz; a szerelést az alváz alatt az idősebb férfi végezte, míg azt a 20 éves fiatalember az alváz fölött behajolva figyelte - tájékoztatott a szóvivő.

A megemelt plató, egyelőre ismeretlen okból, hirtelen visszasüllyedt a 30 mázsás rakománnyal, s az alá behajló fiatalembert az alvázhoz nyomta - mondta a szóvivő, megjegyezve: a 20 éves férfi azonnal meghalt. Hozzátette: a holttestet a tűzoltók szabadították ki az alváz és a plató közül.

Dániel-Tóth Zoltán közlése szerint a rendőrség, a rendkívüli halálesetekre vonatkozó szabályok szerint, közigazgatási eljárást folytat az ügyben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását