2023. június 1. - Tünde

Tűz van Kiskőrösön

Két gyermek súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor egy családi ház szobájában tűz keletkezett szerdán délelőtt Kiskőrösön; a helyszínre mentőhelikopter érkezett, a tűz átterjedt a ház tetőszerkezetére is, az oltás jelenleg is tart.
2007. november 28. szerda 11:05 - Hírextra
A gyermekek testfelületének mintegy 50 százaléka megégett, de a mentés közben az édesanya is súlyos égési sérülést szenvedett - mondta a tűzoltást végző parancsnok.

Paksi Dénes elmondta: a négy gyermekét nevelő édesanya a melléképületbe ment és eddig még ismeretlen okból tűz keletkezett abban a szobában, ahol négy gyermeke tartózkodott.

A tűzoltóparancsnok beszámolt arról, hogy két gyermeket a szomszédok segítségével mentettek ki a lángoló lakásból, a másik kettőt a kiskőrösi tűzoltók hozták ki az épületből.

Az oltásban, a kiskőrösi tűzoltók mellett, kalocsai és kiskunhalasi egységek is részt vesznek - fűzte hozzá a tűzoltó alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását