2024. április 29. - Péter

Megvitatják a törvénymódosításokat

Az Országgyűlés ma megvitatja a honvédség hivatásos és szerződéses állományú katonáinak jogállásáról szóló törvény módosításáról, valamint egyes törvényeknek az egészségkárosodás mértékére vonatkozó új minősítési rendszer és a rehabilitációs járadék bevez
2007. november 28. szerda 08:30 - Hírextra

A Ház lefolytatja a közúti közlekedési előéleti pontrendszerről szóló törvény módosításának általános vitáját. A törvényjavaslat egységesen három ponttal emeli meg az eddigi pontszámokat, így már három súlyos és jogerősen elbírált szabálysértés esetén visszavonják a vezetői engedélyt.
Napirenden szerepel a szabálysértésekről szóló törvény módosítása, amely az adatkezelésre vonatkozó szabályokat pontosítja.

Megtárgyalja a parlament a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló előterjesztést is, amely lehetővé teszi, hogy nemétől függetlenül minden nagykorú személy élettársi kapcsolata nyilvántartására tarthasson igényt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását