2024. május 3. - Tímea, Irma

Edelényiek kiállnának Molnár Oszkárért

Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármestere mellett szerveznek demonstrációt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei városban október 20-ra - tájékoztatta Antal Pál, a Fidesz helyi szervezetének elnöke az MTI-t csütörtökön.
2009. október 15. csütörtök 13:47 - HírExtra
A szimpátiatüntetéssel egyúttal tiltakoznak a polgármestert ért életveszélyes fenyegetés ellen - közölte a Fidesz helyi vezetője.

A szervezők szerint a társadalomban meglévő problémáknak nem lehet elintézési módja az erőszak, csak a párbeszéd és határozott cselekvés oldhatja meg azokat.

A demonstráción többen, edelényiek, környékbeliek és máshonnan érkezők is felszólalnak majd, s cigány kisebbségi önkormányzatok is jelezték ilyen szándékukat - mondta Antal Pál, aki arra kéri a majdani résztvevőket, hogy mindössze egy-egy gyertyát vigyenek magukkal a rendezvényre.

Október 10-én emailben fenyegették meg Molnár Oszkárt: "Polgármester úr! Meg fogsz dögleni te fasiszta szemét, fideszes bitang!" - írta egy ismeretlen.

A múlt héten kapott országos nyilvánosságot az edelényi televízió egy korábbi felvétele, amelyen a település polgármestere többek között azt mondta: "szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot".

Korábban Molnár Oszkár egy képviselő-testületi ülésen úgy fogalmazott: a cigány többségű településeken a terhes nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek.
Molnár Oszkár a melegekről is kifejtette véleményét. Majd a börtönben megtudja Szetey Gábor, hogy milyen az, amikor a melegek házasságot kötnek - utalt a polgármester a Gyurcsány-kormány egykori államtitkárára, aki nyíltan felvállalta másságát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását