2024. április 27. - Zita

Képeslap netről a ládába

Sorszámozott, kortárs művészek által készített karácsonyi képeslapokat kínál a www.1000lap.hu című honlapon a Magyar Posta Zrt., a lapokat az interneten lehet kiválasztani, megírni és megcímezni, de hagyományos módon kerülnek a postaládába.
2007. november 27. kedd 17:19 - Hírextra

Csak pár kattintás és a különleges képeslap máris útnak indul a postán a címzett felé - ígéri a Magyar Posta Zrt. a honlapon. A feladónak csak annyi a dolga, hogy a weboldalon kiválasztja a képeslapot, megírja az üzenetet, a pontos címet, majd a lapot a társaság hagyományos módon kézbesíti. Mindez egy emelt díjas SMS árába kerül, amit a weboldalon megadott számra kell elküldeni. A szolgáltatás a válasz SMS-ben kapott kóddal válik elérhetővé.

A mintegy 30 kortárs művész által készített lapokból egyenként 1000 darab készült. A honlapon látható melyik lapból mennyi van még készleten.

A Magyar Posta Zrt. a szolgáltatás működtetési költségeinek levonása után fennmaradó nyereség teljes összegét - minden feladott képeslap után 50 forintot - az Országos Mentőszolgálat gyermekmentéshez szükséges műszereinek beszerzésére fordítja - tudatta a társaság közleményében.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását