2024. május 12. - Pongrác

Friss hó, öt síközpont nyitva

Keddre virradó éjjel ismét havazott a szlovákiai hegyekben, így a síközpontokban is vastagabb, jobb minőségű a hótakaró.
2007. november 27. kedd 11:19 - Hírextra
Szlovákiában öt központ várja a téli sportok kedvelőit. A magas-tátrai Csorba-tónál a legjobbak a feltételek, a hóréteg vastagsága ott 70 centiméter - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a besztercebányai Sitour Kft.. A cég naponta frissíti és összegzi a szlovákiai sípályák adatait.

Jók a feltételek a következő terepeken is: Snowparadise Veµká Rača (((Ejtsd: velká racsa))) (30 cm), Donovaly - Záhradište (((donovali-záhragyistye))) (30 cm) és Martinské hole (((martinszké hole))) (40 cm). Síelésre csak korlátozottan alkalmas a Vrátna-Chleb központ 30 centiméternyi hóval.

A Sitour Kft tájékoztatása szerint Donovalyban tíz centiméter hó hullott az elmúlt órákban. A Martinské hole síterepén 900 méteres lesiklópálya vehető igénybe. A Donovalyba készülők számoljanak azzal, hogy a térségben gyakoriak a közúti balesetek, s emiatt akadozhat a forgalom.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását