2024. május 5. - Györgyi

A legpontszegényebb rangadó

Pittsburghben a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének legpontszegényebb hétfői esti rangadóját játszotta egymással a helyi Steelers és a vendég Miami Dolphins. A meccset 3-0-ra nyerte a pittsburghi együttes.
2007. november 27. kedd 11:02 - Hírextra

A Pittsburghben tomboló vihar miatt eleve 45 perccel el kellett halasztani a kezdést. Később a szakadó esőben, a csúszós talajon a játékosok szinte végig csak estek-keltek a pályán, így nem csoda, hogy a célterületek szinte egyáltalán nem forogtak veszélyben a találkozó során.

A hősies küzdelem 59 perc 43 mp-ig 0-0-ra állt, amikor 17 mp-cel a vége előtt a Penguins rúgója, Jeff Reed értékesített egy 24 yardos mezőnygól-kísérletet, győzelemhez juttatva csapatát.

A mérkőzés több szempontból is történelminek nevezhető, hiszen a forduló csúcsmeccsein, a hétfő esti rangadókon még soha sem született ennyire kevés pont, emellett egyetlen NFL-mérkőzésen sem volt ilyen sokáig 0-0 az állás a pont nélkül zárult 1943-as Detroit Lions-New York Giants találkozó óta. Legutóbb 1993-ban ért 3-0-al véget egy meccs: akkor a New York Jets verte ilyen arányban a Washington Redskinst.

A Miami Dolphins számára külön keserűséget jelenthet a tény, hogy továbbra is a liga egyetlen nyeretlen csapata a 2007-es szezonban, 0-11-es mérleggel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását