2024. május 6. - Ivett, Frida

Erdőtűz visszaszorulóban

Sikerült visszaszorítani a kaliforniai erdőtüzek nagy részét - jelentették be a helyi illetékesek vasárnap este. Malibuban hazatérhetett otthonába a több mint 10 ezer kitelepített, köztük Jennifer Aniston, Mel Gibson, Sting, Robert Redford, Barbra Streisa
2007. november 26. hétfő 08:15 - Hírextra
A szombaton keletkezett tűzben 53 ház, 14 autó és csaknem 2000 hektárnyi terülte égett le a tűzoltóság tájékoztatása szerint. A lángok megfékezésében 1700 tűzoltó vett részt, heten közülük megsérültek. Az oltás sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy a szél erőssége csökkent vasárnap.

A kaliforniai tűzoltóság vizsgálja a tűz keletkezésének körülményeit, az előzetes vélemények szerint tűzijáték okozhatta a pusztítást.

Októberben több mint kétezer lakóház égett le Kaliforniában, 640 ezer embert kellett kitelepíteni, tizennégyen meghaltak. Az anyagi kár akkor elérte az egymilliárd dollárt, azaz több mint 170 milliárd forintot.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását