2024. május 16. - Mózes, Botond

Haszontalan árukat állítanak ki

Szombaton nyílik meg és december közepéig látható a Hulladék Munkaszövetség házában Budapesten az a kiállítás, amelyet fölösleges tárgyakból rendez a szervezet. Körülbelül 40 fölöslegesnek vélt áru érkezett a HuMuSz-hoz a Fölösleges Áruk Fóruma kapcsán, a
2007. november 24. szombat 15:28 - Hírextra

Kis értékű tárgyakat gyűjtöttek össze a szövetség tagjai, olyanokat, melyek jól példázzák, hogy reklámfogással könnyen fölösleges vásárlásra lehet késztetni az embereket.

November 20-ig lehetett beküldeni termékeket a szövetséghez, érkezett elemes almahámozó és önszembecseppentő műanyaggép is.

A kiállítás mellett nemsokára elkészül egy válogatás is a szövetség honlapján, amin képek és videofelvételek jelennek meg a hazai kereskedelmi forgalomban nem kapható, de külföldön beszerezhető haszontalan tárgyakról - mondta a Független Hírügynökségnek Szilágyi László a HuMuSz elnöke. Látható lesz például USB portra szerelhető és párzási mozdulatokat végző kiskutya, és szemforgató kaméleon is.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását