2024. április 29. - Péter

Olimpiai bajnok verekedett?

Megütött egy rendőrt, majd megrugdosott egy rendőrautót egy férfi péntek hajnalban Budapesten, az I. kerületben. A verekedőt előállították, a Független Hírügynökség információi szerint a férfi egy olimpiai bajnok vízilabdázó.
2007. november 23. péntek 08:07 - Hírextra
A rendőrök hajnali 3 óra körül állítottak meg egy bizonytalanul közlekedő autót az Alagút utca és az Attila út kereszteződésénél. A sofőrt megszondáztatták, ami elszíneződött. A rendőrök ekkor közölték a sofőrrel, hogy vérvételre előállítják - közölte a Független Hírügynökséggel Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A kocsiban heten utaztak, közülük az egyik férfi szidalmazni kezdte az eljárás miatt a rendőröket. Később kiszállt és az egyik egyenruhást halántékon ütötte, majd elkezdte rugdosni a parkoló rendőrautót. A rendőrök ezután a dulakodó férfit és a sofőrt is előállították és a kerületi kapitányságra kísérték. A sofőrtől vért vettek, a verekedő ellen pedig hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárást kezdeményeztek.

A Független Hírügynökség értesülései szerint a verekedő egy volt olimpiai bajnok vízilabdázó. A BRFK sajtóügyeletese ezt nem erősítette meg.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását