2024. április 19. - Emma

Milliókkal tartoznak

Milliókkal tartozik a Nemzetközi Sportbíróságnak Annus Adrián és Fazekas Róbert, a két sportoló ugyanis még nem törlesztette a perköltséget. Az athéni olimpián doppingvétségen ért és eltiltott két magyar atléta az ügy miatt fordult két éve a bírósághoz, a
2007. november 22. csütörtök 06:52 - Hírextra
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége október 19-i ülésén foglalkozott utoljára Annus Adrián és Fazekas Róbert ügyével. Akkor nyolc napos határidőt szabott a tartozás kiegyenlítésére. Annus és Fazekas ezután törlesztett egy-egy részletet, azonban továbbra is jelentős összeggel tartoznak. Annusnak még 1,4 milliót, míg Fazekasnak 2,2 millió forintot kell befizetnie.

Csurka Gergely a MOB sajtófőnöke a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az elnökség pénteken ül össze, ahol várhatóan napirendi pont lesz a két atléta ügye. Elképzelhető ugyanis, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem fizetés esetén a MOB-nak járó támogatásból vonja le a kérdéses összeget. Ebben az esetben a MOB kérheti az atlétikai szövetségtől a sportolók felfüggesztését, illetve a szövetséget is megbüntetheti.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását