2024. április 26. - Ervin

Színesfémként adtak el egy lopott kispolszkit

Színesfém-kereskedőnek adtak el autótolvajok egy elkötött "kispolszkit" a napokban Pécsett - tájékoztatta a baranyai rendőrség sajtóreferense kedden az MTI-t.
2007. november 20. kedd 16:44 - Hírextra

Az esetre azután derült fény, hogy a mintegy húszéves jármű tulajdonosa bejelentette a rendőrségen, nem találja a néhány nappal ezelőtt, egy belvároshoz közeli szórakozóhelynél leállított kocsiját - mondta el Takátsy Zoltán.

Hozzátette: a nyomozás során a rendőrök felkerestek színesfém-átvevőhelyeket is, míg az egyik telep roncsrakásában rátaláltak az ellopott "kispolszkira".

Az ügyben ismeretlen tettes ellen, lopás miatt indult eljárás, melynek keretében vizsgálják a színesfémátvevő felelősségét is.

Takátsy Zoltán közölte: Baranyában az elmúlt időszakban többször előfordult, hogy tolvajok fémhulladékként értékesítettek régi autókat, mert úgy találták, alacsony értékük miatt így egyszerűbb túladni rajtuk.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását