2024. április 29. - Péter

Elfogtak egy körözött bűnözőt

Szervezett akció keretében fogták el a rendőrök azt a huszonéves férfit, aki ellen összesen 15 hatóság elfogatóparancsa volt érvényben, csalások miatt - értesült a HavariaPress. A fiatalemberre a hétvégén, a Nyugati pályaudvarnál csaptak le a rendőrök, ha
2008. február 4. hétfő 13:13 - Hírextra

A fiatalember előkelő helyezést foglalt el a rendőrség országos körözési listáján is, különféle - lakások albérletével kapcsolatos - trükkös csalások miatt. A bíróság mindezek ellenére sem rendelte el az előzetes letartóztatását, csupán házi őrizetbe helyezte a 25 éves férfit.

A XII. kerületi rendőrök még január 25-én fogtak el egy 24 éves nőt, aki társtettesként elkövetett csalások miatt több hatóság körözése alatt állt. A nyomozás adatai szerint az volt a módszere, hogy barátjával együtt albérletbe vett ki különböző ingatlanokat, majd - magukat főbérlőnek kiadva - tovább bérbe adták azokat, egyszerre több embernek is.

A nőt az elfogása után a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte, barátja ellen pedig - akiről kiderült, hogy azonos az országos körözési toplista 24. helyén álló Csenki Krisztiánnal - tovább folytatták a nyomozást. Ez alapján múlt pénteken délután, a Nyugati pályaudvaron elfogták a budapesti lakhelyű fiatalembert, akit a bíróság azóta házi őrizetbe helyezett.

Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását