2024. május 6. - Ivett, Frida

Nyeretlen olasz és francia vendégek

A Napoli és a Mondeville révén két nyeretlen csapat vendégeskedik Sopronban, illetve Pécsett a női kosárlabda Euroliga harmadik fordulójában.
2007. november 20. kedd 17:27 - Hírextra

A múlt héten a török Fenerbahce legyőzésével mérlegüket 1/1-re javító soproniak ismerős arcokkal találkoznak szerdán, ugyanis az olasz bajnokot - amely 2005-ben Európa Kupát nyert - erősíti a hűség városában is megfordult Astou N,Diaye valamint a BSE korábbi "dobógépe", Kedra Holland-Corn.

"A győzelemhez a kulcsembereiket meg kell próbálnunk kikapcsolni, illetve stabil védekezéssel megszerezni a védőlepattanók többségét. A sérültekről azt tudom mondani, hogy Gorbunova lába javul, így biztosan játszani fog holnap. Eördögh talpa még nincs a megfelelő állapotban, ő valószínűleg nem fog pályára lépni. A hosszabb ideje sérült Horváth Zsuzsa ma volt laborvizsgálatokon, a hétvégén már elkezdheti a mozgást" - nyilatkozta a klub honlapján Székely Norbert vezetőedző.

Pécsi kollégája, Rátgéber László sem számolhat csütörtökön minden emberével, ugyanis a horvát válogatott Jelena Ivezic után Mészáros Kornélia is kidőlt a sorból, utóbbi hétfőn térdműtéten esett át, és várhatóan három hétig lesz harcképtelen.

A szintén 1/1-es mutatóval álló baranyai gárda francia riválisa eddig Vilniusban és hazai pályán a Valenciától is kikapott, így az NB I ezüstérmesének jó alkalma nyílhat begyűjteni második sikerét is.
A szerdai, soproni találkozó és a csütörtöki, pécsi összecsapás egyaránt 18 órakor kezdődik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását