2024. május 16. - Mózes, Botond

Új támogató a válogatott mellett

Jó hír hoki válogatottunk háza tájáról: komoly céggel bővült a magyar jégkorongot támogatók sora. A Siemens egy évig kötelezte el magát a Ted Sator vezette nemzeti csapat mellett.
2009. szeptember 24. csütörtök 12:18 - HírExtra
Új támogatója van az ismét az A csoportba igyekvő magyar jégkorong válogatottnak. A hazai Siemens-csoport vezető vállalata, a Siemens Zrt. egy éves együttműködési szerződést írt alá a Magyar Jégkorong Szövetséggel. Az elmúlt napokban aláírt megállapodás egy szakmai programokhoz kapcsolódó együttműködési szándékot jelez – áll a Szövetség portálunknak eljuttatott közleményében.

„A Siemensszel kötött szerződés is bizonyítja, hogy világhírű cégek érdeklődését is felkeltette a magyar jégkorong sport. A magyar válogatott eredményeivel, az eddig elvégzett hatalmas munkával büszkén mondhatjuk, hogy érdemes befektetni a jégkorongba” – mondta az MJSZ elnöke, Studniczky Ferenc.

A válogatottat tehát a november elején (6-tól 8-ig) lebonyolításra kerülő székesfehérvári Pannon Hoki Kupára és majd az áprilisi Divízió I-es világbajnokságra is új támogató segítségével készülhet.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását