2024. július 24. - Kinga, Kincső

Párterápián a kormánypártok

Az MSZP és az SZDSZ vezetői informális találkozót tartanak vasárnap este, hogy a két párt között az elmúlt időszakban kialakult feszültségekről beszélgessenek - tudta meg az MTI megbízható szocialista és szabaddemokrata forrásból.
2007. november 19. hétfő 07:33 - Hírextra
A találkozó időpontjára és helyszínére vonatkozó információt megtartották a távirati irodának nyilatkozók, a várható témákról pedig annyit mondtak, hogy a két koalíciós párt vezetői az elmúlt időszakban kialakult feszültségekkel, azok okaival foglalkoznak, értékelik a mára kialakult helyzetet. Szóba kerül majd az egészségügy átalakítása is.

Az MTI úgy tudja, az SZDSZ részéről ott lesz Kóka János párelnök, Fodor Gábor környezetvédelmi miniszter, Eörsi Mátyás frakcióvezető, Magyar Bálint és Horn Gábor. Más szabaddemokrata források Fodor Gábor részvételét bizonytalannak mondták.

A szocialistákat várhatóan Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, Lendvai Ildikó frakcióvezető és Kiss Péter kancellárminiszter képviseli.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását