2024. április 30. - Katalin, Kitti

Egyiptom messze van

Már úton vannak Egyiptomból hazafelé a csődbe ment utazási iroda ügyfelei. A Malda Tours szervezésében 176-an nyaraltak az arab országban, de nem mindenki szállt fel a gépre. Közben kiderült, hogy nemcsak a már elutazott emberek jártak rosszul, többen van
2007. november 18. vasárnap 18:40 - Hírextra
Vasárnap kora délután már elindult Egyiptomból az a charter járat, amely a csődbe jutott Malda Tours utasait hozza haza. 176 ember utazott ki az irodán keresztül, a Ferihegyre tartó gépre azonban csak 169-en szálltak fel - mondta el a Független Hírügynökségnek Horváth Péter, az Atlas Biztosító utasbiztosítás-értékesítési osztályának igazgatója. Véleménye szerint nem arról van szó, hogy bárki lemaradt volna, valószínűleg néhányan még egyszerűen kint akartak maradni és majd csak később jönnek haza, akkor viszont már saját költségen.

A gép eredetileg öt órakor érkezett volna a Ferihegyi Repülőtérre, úgy tűnik azonban hogy valamennyit késni fog.

Közben kiderült az is, hogy vannak olyanok is, akik már befizették egyiptomi útjukat a Malda Toursnál, ám az iroda csődje miatt már nem tudnak kiutazni. Horváth Péter úgy tudja, hogy körülbelül 150 emberről lehet szó, de ezzel igazán majd csak hétfőn fognak foglalkozni. Jelenleg a legfontosabb feladatnak a kint nyaralók hazahozatalát tartották.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását