2024. május 16. - Mózes, Botond

Még mindig eszméletlen a kapitány

Továbbra is eszméletlen és az intenzív osztályon fekszik Ivica Osim, a japán labdarúgó-válogatott bosnyák szövetségi kapitánya azután, hogy pénteken szélütést kapott.
2007. november 17. szombat 12:59 - Hírextra

A 66 éves szakember - aki a tavalyi, németországi világbajnokság után vette át a szigetországi csapat irányítását - Tokióhoz közeli otthonában esett össze, amikor a lépcsőn haladt felfelé.

"Nem lehetünk optimisták, mert még mindig az intenzív osztályon van - vélekedett Tadzsima Kozo, a Japán Labdarúgó Szövetség technikai igazgatója egy sajtótájékoztatón. - Állapota nem súlyosbodott, de nem is javult, eszméletlen" - tette hozzá, majd közölte, a család kérésére többet nem árulhat el.

A júliusi Ázsia Kupán Osim gyakran tűnt idegesnek, egy alkalommal pedig amatőrnek nevezte játékosait. Csapata az elődöntőben 3-2-re kikapott Szaúd-Arábia válogatottjától, majd negyedikként zárt. A negyeddöntőben nem várta meg a tizenegyespárbajt, melyben együttese végül is jobbnak bizonyult az ausztrál alakulatnál.

"A büntetők nem tesznek jót a szívnek, ezért hagytam el a pályát. Nem akartam összeesni és meghalni" - mondta később újságíróknak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását